на 21.04.2018Курс доллара США

Сегодня суббота, 21.04.2018: публикаций: 2763
Новости. Опубликовано 21.03.2018 15:46  Просмотров всего: 4427; сегодня: 15.

Full membership in the Confederation of Builders of Ukraine

At present Variant Plant is a full-fledged member of the Confederation of Builders of Ukraine and has pride of place as one of its chairpersons. CBU is large-scale specialized business association in Ukraine advocating the interests of construction industry and market players focused on the European values and it also creates an attractive business network.

For the years of its existence, the Confederation has become popular and influential organization that includes over 700 construction holding companies and professional associations. Joining CBU will allow our Company to contribute to modernization of construction legislation in Ukraine as well as expand market for its product sale.

About company

"Variant” Factory Ltd. is the leading manufacturer of formwork and scaffolding for monolithic building in Ukraine, operating since 1995. Variant Factory Ltd. is a part of a production corporation of five enterprises involved in metal working and in manufacturing of metal working machinery.The corporation started from a company for metal sections, stamps and molds production. And as a next step of the engineering skills of the staff of the company Variant Factory started to develop different systems of formwork and scaffolding, now dominating in the market of Ukraine.

CBU - is the largest profile of the Ukrainian business that defends the interests of the construction industry and market players, is oriented towards European values and standards and creates an attractive business environment.

Ньюсмейкер: Variant Factory — 2 публикации
Сайт: variant-factory.eu/en/publications/press-releases/2018/02/14/full-membership-in-the-confederation-of-builders-of-ukraine/
E-mail: alexey.pavliy@variant-factory.eu
Продается поместье с инвестиционным потенциалом в Канаде. Производство печей для микроанализа в Туле. Открытие нового отеля «Де-Арт 13» в Москве В Подмосковных новостройках до 30 км от МКАД зарегистрировано 16,5 тыс. ДДУ Новинка 2018 - коллекция FluidoSolido от Laminam Медицинская техника и оборудование по мировым стандартам В Иркутске обсудили актуальные вопросы диагностики социально значимых заболеваний Помощь в открытии производства лакокрасочных материалов ВД-АК Металлолом в Москве. Самовывоз. Демонтаж. Аукционный дом «12й стул» проведёт аукцион редких книг и автографов 25 апреля 2018 года